Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lângă satul Ruseştii Noi din Moldova pot fi văzute mai multe maşini deteriorate, care participă la producţia unui film

14 Martie 2023 - 21:17
Redacţia PiataAuto.md
Pe traseul de lângă satul Ruseştii Noi din Moldova au putut fi văzute de mai multe zile încoace mai multe automobile deteriorate, aparent abandonate, toate apărând brusc, peste noapte, şi stârnind mirarea trecătorilor. Enigma are o explicaţie, însă. Aceste maşini formează decorul unui film, care e turnat acolo.
Filmul poartă numele de „Miracles” şi e produs de un regizor stabilit în SUA, pe nume Ivan Nevesenko, împreună cu cineaşti din Ucraina şi o echipă de producţie din Moldova.
Acţiunea din film are în Ucraina, judecând după inscripţiile ce apar în scene şi plăcuţele de înmatriculare aplicate pe maşinile din scenă.
Marea parte a filmărilor de la Ruseştii Noi au avut loc la 11 martie, iar în total, producţia cinematografică va conţine filmări în peste 300 de locuri din Republica Moldova!
Din informaţiile comunicate în acest moment, se pare că scenariul filmului indică istoria câtorva personaje, prinse în vâltoare războiului, iar pe lângă asta, e pusă în accent şi drama unui orăşel mic, în contextul ameninţărilor nucleare aferente războiului.
Partea frumoasă e că în această producţie participă şi echipa din Moldova, aceeaşi echipă care a fost implicată şi la producerea renumitului film Carbon, lansat în 2022.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter