Trei Porsche-uri implicate şi toţi trei şoferi decedaţi, alături de un pasager, într-un accident bizar produs pe autostrada A3 din Germania

27 Martie 2023, 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, cu un scenariu bizar, a avut loc ieri pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de hotarul cu Olanda, lângă localitatea Emmerich. Trei exemplare Porsche, toate înmatriculate în Olanda, au fost implicate într-o succesiune de coliziuni, 4 oameni decedând în rezultat.
Iniţial, un şofer de Porsche Cayman a pierdut controlul maşinii sale şi a ajuns în decor. Şoferul de 42 de ani şi pasagerul său de 37 de ani au putut iniţial să iasă din vehiculul avariat. Un alt şofer de Porsche, în vârstă de 39 de ani, a observat accidentul şi a oprit cu 911-le său să acorde primul ajutor.
Foto: Primul Porsche accidentat, Cayman

Acesta vorbea cu cei doi care au avut de suferit în primul accident pe acostament, alături de drum, când spre ei a alunecat un al treilea Porsche 911, condus de un şofer de 57 de ani. Acest Porsche a lovit din plin cei trei oameni de pe acostament, apoi a ajuns în bariera de pe marginea autostrăzii.
Foto: Porsche-ul celui care a oprit să acorde ajutor

În rezultat, şoferul de Porsche 911, care oprise să-i ajute pe cei ce au suferit în primul accident a decedat pe loc, la fel ca şi pasagerul din primul Cayman accidentat. Şoferul de Cayman şi şoferul celuilalt Porsche 911, care a alunecat ultimul, au decedat la spital. Deci, toţi cei 3 şoferi de Porsche implicat au decedat, la fel ca şi singurul pasager, care se afla în Cayman.
Foto: Cel de-al treilea Porsche 911, care a lovit ultimul

Toate cele 3 maşini erau înmatriculate în Olanda, dar poliţia din Germania, care investighează accidentul nu ştie dacă aceştia se cunoşteau între ei, sau era doar o coincidenţă prezenţa lor acolo. Poliţia spune, însă, că nu există dovezi că între cele 3 Porsche ar fi avut loc vreo cursă ilegală, şi investighează în continuare cauzele care ar fi putut duce la acest accident neobişnuit.
0
10,422
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!