Un BMW a ajuns sub un camion pe o autostradă din Germania, fiind târât încă 100 metri până când şoferul de camion şi-a dat seama de accident

16 Martie 2023, 14:24
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav şi totodată neobişnuit s-a produs astă noapte în Germania, pe autostrada A3, în jurul orei 02:30. Un BMW a lovit cu viteză un camion din spate în apropiere de parcarea Logebachtal, iar bara de siguranţă din spatele remorcii camionul a cedat, maşina ajungând astfel sub camion, cu mai mult de jumătate din caroseria sa deformată. În ciuda loviturii puternice, şoferul de camion pare să nu fi realizat din start că a avut loc un accident cu camionul său, întrucât a oprit abia peste mai mult de 100 metri, târând pe toată distanţa BMW-ul sub remorca sa.
Sistemul SOS al BMW-ului a sunat imediat la serviciile de urgenţă şi a anunţat producerea accidentului. La scurt timp au urmat şi alte apeluri ale şoferilor care au ajuns în aceeaşi zonă. Conducătorul din BMW a supravieţuit impactului teribil, fiind rănit, dar putând ieşi singur din maşina făcută zob. Poliţia, pompierii şi ambulanţa, veniţi la faţa locului, l-au găsit, însă, foarte confuz şi acesta nu putea explica clar unde se aflase în maşină sau dacă au mai existat oameni la bordul BMW-ului.
În acest context, întrucât nu exista certitudinea lipsei altor victime, iar resturile de maşină erau împrăştiate pe o distanţă de peste 100 metri, salvatorii germani au demarat căutări ale zonei pentru eventuali pasageri răniţi care ar fi fost în BMW, folosind drone şi camere termale cu infraroşu. E o tehnologie relativ nouă din dotarea salvatorilor din Germania, care le-a uşurat acum munca în constatarea mai rapidă a lipsei de alte victime, în locul căutărilor manuale de lungă durată, pe timp de noapte. Ambilor şoferi le-au fost preluate probe biologice, poliţia urmând a investiga cum de s-a putut produce un asemenea accident şi cum s-a întâmplat că şoferul de camion nu şi-a dat seama din start de producerea unui accident atât de grav cu camionul său.
0
8,172
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!