(VIDEO) Amendă record şi permis suspendat pentru 780 zile pentru şoferul unui BMW din România, după o urmărire şi o serie de încălcări de trafic

12 Martie 2023, 09:48
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile, poliţia din Bacău a anunţat aplicarea unor sancţiuni record pentru un şofer de BMW din acelaşi judeţ, după ce au vrut să-l oprească în trafic, pe traseul E85, în interiorul localităţii Răcăciuni, iar acesta a ieşit pe contrasens, punând în pericol alte automobile şi s-a făcut nevăzut, după o urmărire lungă a poliţiei, atât pe traseul E85, cât şi pe drumurile extravilane, pe care a încercat să fugă şoferul de BMW. Cercetările ulterioare ale poliţiei au dus la identificarea şoferului, dar şi la descoperirea unor recidive grave ale acestuia.
Incidentul de pe traseul E85 a avut loc la 26 februarie, însă poliţiştii l-au găsit pe tânărul de 19ani şofer abia la 6 martie. Şi asta pentru că BMW-ul avea plăcuţe de înmatriculare provizorii, atribuie unei altei maşini, valabile până în aprilie 2020.
Pe lângă asta, tânărul şofer avea permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 120 zile, începând cu 16 februarie 2023, deci n-ar fi trebuit să se afle la volanul unei maşini în trafic. Iar pe lângă asta, au fost luate în calcul manevrele de ieşire pe contrasens şi depăşire a vitezei, precum şi punerea în pericol a altor participanţi, în timpul urmăririi de pe 26 februarie.
În rezultat, poliţia din Bacău anunţă că i-a aplicat şoferului suspendarea permisului de conducere pentru 780 zile, deci mai mult de 2 ani. Şi mai impresionantă e suma amenzilor aplicate de poliţia din Bacău şoferului de BMW — 21.605 lei, echivalentul a circa 4.400 euro!

Vezi mai jos şi filmul urmăririi de pe 26 februarie, publicat acum de poliţia din Bacău.
0
10,523
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!