(VIDEO) Au apărut imaginile cu momentul accidentului uriaş de pe autostrada M1 din Ungaria, de pe camera de bord a unui camion

12 Martie 2023, 13:42
Redacţia PiataAuto.md
Ieri scriam despre un accident uriaş produs pe autostrada M1 din Ungaria, în care poliţia maghiară anunţa că au fost implicate 5 camioane şi 37 de autoturisme. Accidentul a fost cauza de o furtună de praf, ce a redus brusc vizibilitatea şi a provocat coliziuni în lanţ. Astăzi a fost publicat şi un video de pe camera de bord a unuia din camioane, care arată momentul accidentului.
Imaginile vin de la camionul despre care scriam ieri că a ajuns parţial pe contrasens. Se poate vedea cum camionul circula cu 90 km/h înainte de impact, iar apoi acesta se pomeneşte cu camioanele deja accidentate în faţa sa, moment în care face o manevră de evitare spre stânga, dar încă nu reduce viteza.
Pe stânga s-a pomenit cu maşinile de acolo şi nu a mai existat spaţiu de evitare, iar coliziunea gravă s-a produs, camionul ajungând pe contrasensul autostrăzii cu tot cu două automobile. După acest moment au urmat şi multe alte coliziuni ale maşinilor din spate.
În rezultat, 19 dintre vehicule au fost cuprinse de flăcări. Ieri se anunţa că au fost rănite 36 de persoane, 13 dintre care erau rănite grav, iar o persoană foarte grav. Ulterior, poliţia a anunţat că a găsit şi o primă persoană decedată, în vârstă de 44 de ani, într-o maşină incendiată, deci nu este vorba despre acelaşi om, despre care se spunea că e în stare gravă, ci o victimă despre care nici nu se ştia iniţial. Bilanţul final al accidentului este de 1 persoană care şi-a pierdut viaţa şi 39 de răniţi, dintre care 2 rămân în stare foarte gravă.
Vezi în video-ul de mai jos imaginile de pe camera de bord a camionului menţionat.
0
6,983
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!