(VIDEO) Cum arată casa unui colecţionar de Rolls-Royce şi maşini italiene clasice din Beverly Hills

4 Martie 2023, 20:01
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când auzim despre oameni care dau sute de mii sau milioane pe maşinile lor, e firesc să ne imaginăm că acei bani plătiţi nu sunt nici pe departe ultimii de care dispun. Iar când vorbim de colecţionari de maşini luxoase, precum Rolls-Royce şi totodată colecţionari de modele clasice italieneşti, bune de afişat la concursuri de eleganţă, dacă un singur om ajunge să aibă o asemenea colecţie, atunci probabil şi casa sa e una pe măsură, care să aibă o anvergură similară în calitatea vieţii şi să dispună şi de garajele necesare pentru ţinerea maşinilor. Ei bine, casa de mai jos e o vilă în stil italian din Beverly Hills, SUA, şi, deşi proprietarul rămâne în anonimat, anunţurile imobiliare care o expuseră la vânzare o promovau drept casa unui om cu gusturi foarte rafinate, colecţionar de Rolls-Royce şi modele clasice italieneşti.
Pentru a explora şi filma această casă, până şi autorul video-ului de mai jos, specializat în asemenea explorări de lux, s-a simţit obligat să împrumute un Rolls-Royce Corniche Convertible din 1982, şi să vină cu această maşină.
În interior, casa e foarte neobişnuită, extravagantă, cu o doză bună de modernism, dar totodată cu un aer cald de vilă italiană de Toscana în ea. E opulentă şi luxoasă nu atât prin lucruri inutile, poleite şi aurite, cât prin calitatea profundă a materialelor şi detaliilor folosite, or, casa a fost construită la cererea şi viziunea proprietarului său colecţionar, după cum menţionează cei care o vând. Acesta a dirijat arhitectul şi cei care au executat lucrările să-i creeze casa după gustul său şi ceva ne spune că omul are origine italiană în el, dacă tot a ales un asemenea stil.
Casa are 9 dormitoare şi 11 băi, practic fiecare dormitor fiind uriaş şi dispunând de baie masivă proprie. Biroul are pereţi neobişnuiţi, de un verde închis aproape ca British Green, iar lemnul natural e prezent peste tot unde e potrivit să fie, de la parchet la uşi sau elemente de mobilier şi decor.
Sufrageria, care e şi bucătărie şi zonă de agrement, e făcută într-un stil greu de definit, dar foarte curios, având şi lemn pe pod, şi jos, şi geamuri imense şi chiar un perete cu forme create din cărţi, asemeni unui puzzle.
În exterior doar construcţia piscinei fără margine ridicată a costat 5 milioane de dolari, după cum spun cei care o vând. Există spaţii imense exterioare între pereţii casei şi piscine, pentru relaxare într-o atmosferă superbă, cu viziune extraordinară spre peisajele din jur.
Mai există o a doua sufragerie, mai de familie, cum o numea proprietarul său.
Şi se pare că proprietarul adora cinele în familie şi gătitul acasă, întrucât a echipat bucătărie cu aragaz şi echipamente atât de rafinate şi profesioniste, încât până şi unii bucătari-şefi de restaurante sofisticate ar invidia-o!
Dormitoarele, multe la număr, sunt magnifice toate, fără excepţie, iar luxul aici e dat de spaţiu imens, de poduri înalte, de lumină, de materiale şi de senzaţia aia de overengineering la proiectarea şi echiparea casei, pe care o aveau şi maşinile de cândva. Deci, se simte că e o casă făcută nu pentru vânzare şi profit, ci una care să servească satisfacţie pe parcursul întregii vieţi.
Dormitorul principal e pur şi simplu uriaş şi vine cu totul dublat în spaţiu, inclusiv cu două garderobe imense.
Iar afară există mai multe mini grădini şi întreaga casă e acoperită tot în stil italian cu iederă. Iar la parter există şi 4 garaje, integrate în casă. Acum, acolo stau două maşini americane clasice, pentru că proprietarul şi le-a luat pe ale lui. Dar e clar că maşina asta e croită pentru o viaţă rafinată, unde banii n-au dus-o spre kitsch şi toalete aurite, ci spre o consistenţă excepţională.
Foto: Garajele pentru maşini

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,667
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!