(VIDEO) Doi şoferi care goneau întrecându-se pe strada Albişoara din Chişinău au dat faţă în faţă cu poliţia

10 Martie 2023, 09:12
Redacţia PiataAuto.md
Doi şoferi, care goneau pe strada Albişoara din Chişinău la o oră nocturnă, după 23:00, ieşind şi pe contrasens, peste linia dublă, pentru a ocoli traficul care staţiona la intersecţia cu strada Petru Rareş, au dat faţă în faţă cu poliţia, unul din ei fiind nevoit chiar să frâneze brusc pentru a nu lovi maşina poliţiei.
Un echipaj de poliţie staţiona pe sensul opus pe strada Albişoara şi a observat prima maşină ieşită pe contrasens şi gonind. A prins girofarul şi a dat să vireze, aşa că a doua maşină, venită şi ea de pe contrasens, a fost nevoită să frâneze brusc, fapt vizibil şi după stopurile intermitente. Poliţia a mers apoi din urma celor două maşini, pentru a le pedepsi.
I-am întrebat pe cei de la INSP dacă ambii şoferi au fost pedepsiţi şi care a fost articolul pentru care au fost amendaţi — ieşire pe contrasens sau, poate, curse ilegale de stradă. Poliţia ne-a confirmat că i-a amendat pe ambii, pentru articolul 240, alineat 1 din codul contravenţional, adică pentru ieşirea pe contrasens şi încălcarea marcajului de linie dublă. Amenda aplicată în acest caz e între 750 şi1.500 lei (circa 37-75 euro), care se reduce la jumătate dacă e achitată în timp de 72 de ore.
Vezi momentul în care cei doi şoferi dau faţă în faţă cu poliţia în video-ul de mai jos.
0
5,966
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!