Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Doi youtuberi au cumpărat cele mai prost cotate accesorii pentru maşini şi le-au experimentat în viaţa reală

17 Martie 2023 - 17:12
Redacţia PiataAuto.md
În lumea noastră, a cumpărăturilor online, există o mulţime de platforme online în care tot felul de vânzători, de la cei de încredere până la cei anonimi, îţi propun tot soiul de produse pentru maşina ta. Fie că e vorba de Amazon sau Alibaba, accesoriile sunt multe la număr şi foarte diverse. Iar doi youtuberi din Marea Britanie au încercat să găsească cele mai prost cotate accesorii pentru maşini de pe Amazon, să le cumpere şi să le încerce în viaţa reală pe una din cele mai prost cotate maşini din istorie, un Chrysler PT Cruiser.
Aşadar, cei doi au ales intenţionat produsele pentru maşini care aveau rating minim, dat de un număr mai mare de oameni, astfel încât să existe prezumţia că sunt cu adevărat proaste. Au început cu un head-up display de 20 de lire, despre care se spune că e aplicabil pe orice maşină. Partea nostimă era că instructajul era atât de rudimentar, încât îţi spune că dacă ajungi să faci un accident, înseamnă că n-ai instalat device-ul corect.
A doua achiziţie a fost o soluţie pentru iluminarea ambientală, dacă nu ai o maşină cu aşa ceva, dar vrei cu tot dinadinsul una. Efectiv, e un fir luminescent pe care-l tragi prin spaţiile unde vrei să ilumineze, după care-l conectezi la sursa de electricitate.
Apoi a urmat folia cu textură de fibră de cabon, cu care poţi acoperi suprafeţe, astfel încât acestea să pară că sunt făcute din fibră de carbon. Costă doar 10 lire, spun protagoniştii.
A urma şi folia cameleon pentru faruri, despre care cei doi spun că face farurile să arate de parcă peste ele a curs petrol sau grăsime.
Cei doi au cumpărat şi buloane roşii pentru jantele lor, care pun în evidenţă roţile şi caracterul sportiv inexistent al maşinii.
Şi, în fine, s-a ajuns şi la o iluminare elementară a părţii inferioare a maşinii, iar apoi s-a mers şi în mişcare pentru a se estima cum funcţionează şi cum arată toate acele accesorii bizare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter