Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Încă o femeie cu doi copii, la un pas de a fi loviţi pe o zebră din Chişinău, poliţia anunţă că a pedepsit şoferiţa

24 Martie 2023 - 14:50
Redacţia PiataAuto.md
Doar astăzi dimineaţă publicam un articol cu video în care un copil a fost la un pas de a fi spulberat pe o trecere de pietoni de lângă grădina zoologică din Chişinău, că acum poliţia anunţă că a găsit şi amendat o şoferiţă care a pus într-un pericol similar o mamă cu doi copii pe o trecere de pietoni de la bd. Alba Iulia din capitală.
Mama cu cei doi copii începuse a traversa bulevardul, ţinându-şi ambii copii de mână, însă trecerea de pietoni trece peste 6 benzi de circulaţie, ceea ce constituie o mare problemă de infrastructură, despre care vorbeam într-un alt articol, or, o trecere nesecurizată peste 6 benzi de circulaţie înseamnă o plantare inevitabilă de pericole pentru asemenea situaţii. Când au ajuns pe cea de-a 5-a bandă din calea lor, şoferiţa unui Renault Captur i-a ignorat şi a trecut cu viteză pe lângă ei, la un pas de a-i lovi. Copilul din partea maşinii s-a înspăimântat şi s-a lipit de mama sa. Din fericire, reacţia pietonilor a fost rapidă şi aceştia au evitat accidentul.
Poliţia a găsit şoferiţa şi a amendat-o, amenda fiind cuprinsă între 900 şi 1.500 lei şi aplicându-i-se 4 puncte de penalizare. Şoferiţa mai avea alte 6 puncte de penalizare anterioare, acumulând în total 10 puncte de penalizare, deci mai rămân 5 până la suspendarea permisului de conducere.
Vezi totul în video-ul de mai jos, publicat de poliţia din Moldova.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter