(VIDEO) O Kia a fost proiectată în aer pe o autostradă din SUA, din cauza unei roţi desprinse de la o altă maşină

27 Martie 2023, 09:44
Redacţia PiataAuto.md
Un accident neverosimil a fost surprins de sistemul de camere de bord de pe o Tesla acum două zile, pe o autostradă de lângă Los Angeles, California. O Kia Soul, care circula regulamentar, cu viteză moderată, a fost proiectată în aer la propriu din cauza unei roţi desprinse de la un Chevrolet Silverado, care circula alături, puţin mai în faţă.
Din câte se poate vedea în imagini, pick-up-ul avea roţile evazate spre exterior mai mult decât e normal pentru o configuraţie standard, acestea fiind fixate, cel mai probabil, cu ajutorul unor „spacer-e” speciale, care servesc de obicei ca un element intermediat între butucul roţii şi jantă. Se pare că unul din ele a cedat, iar roata stângă faţă a Chevrolet-ului a căzut, rulând către mijlocul benzii alăturate.
Kia Soul a lovit avea roată exact cu centrul părţii sale frontale, roata creând astfel un efect de trambulină. Maşina a fost proiectată la circa 4-5 metri în aer, aterizând apoi răsturnată, şi mai rostogolindu-se odată înapoi pe roţi după asta.
Şoferul din Tesla, autor al filmării, menţionează că a oprit după accident, iar şoferul din Kia a ieşit din maşină fără nicio rană serioasă, complet nevătămat, fapt care e la fel de impresionant ca şi întregul accident.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,170
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!