(VIDEO) O Skoda Octavia RS a poliţiei din Moldova a luat foc la Peresecina

9 Martie 2023, 09:19
Redacţia PiataAuto.md
O Skoda Octavia RS din dotarea poliţiei din Moldova, care patrula ieri pe traseul R6, a luat foc în perimetrul localităţii Peresecina. Poliţiştii au tras pe dreapta şi au deschis capota, flăcările mari fiind vizibile şi pentru trecători. Într-un video surprins de un trecător, poliţiştii sunt văzuţi scoţând în grabă utilajele şi actele din maşină, pregătind extinctorul pentru a stinge maşina. Mai mulţi şoferi maşini au oprit în încercarea de a ajuta.
Surprinzător, dar poliţiştii au reuşit într-un final să stingă incendiul cu extinctorul şi nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor, ne-a confirmat ofiţerul de presă al INSP. Compartimentul motor a fost afectat, dar, teoretic, ar putea exista şanse pentru repararea maşinii. Acest lucru va fi stabilit, însă, după o analiză a cauzei izbucnirii incendiului şi o estimare a costurilor de reparaţie. Poliţiştii nu au avut de suferit.
Maşina care a luat foc e o Skoda Octavia RS din generaţia a 2-a, cu numele de cod 1Z. Sub capotă e un motor turboaspirat de 2,0 litri, care dezvoltă 200 CP.
Vezi mai jos un scurt video, filmat de un trecător.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Alexei Marin
0
1,821
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!