(VIDEO) O Tesla Cybertruck, surprinsă pe drumurile publice în manevre bizare

31 Martie 2023, 12:55
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Cybertruck a fost anunţată cu atât de mult timp în urmă, încât puţini îşi mai amintesc deja câţi ani au trecut. E cert că între timp pe piaţă există deja o mulţime de pick-up-uri electrice, de la Ford F-150 Lightning şi Hummer EV până la Rivian. Totuşi, se pare că şi Tesla e pe cale să lanseze deja modelul promis, iar exemplare ale acestuia sunt văzute tot mai des pe drumurile publice în teste de uzină.
Un asemenea exemplar a fost surprins de curând în California, manevrând bizar, în stânga şi dreapta, succesiv, pentru a-i fi testat comportamentul dinamic în combinaţie cu puntea spate viratoare, pe care o va aduce noul model. O punte viratoare e necesară pentru a reduce raza de bracaj, care va fi egală cu cea a unui SUV compact Tesla Model Y, a comentat pe Twitter unul din acţionarii Tesla, Matthew Donegan-Ryan. Elon Musk a răspuns comentariului, sugerând chiar că raza ar putea fi şi mai bună decât la Model Y, datorită unui unghi mare de întoarcere a roţilor spate.
E interesant că exemplarul surprins diferă un pic şi la mici elemente de design, precum blocurile optice au ştergătorul uriaş de parbriz care lipseşte. Alţii îi critică formele rectangulare şi nepractice, care arată şi mai ciopârţite în viaţa reală, dar fanii Tesla sunt încântaţi şi spun că aşteaptă cu nerăbdate punerea în producţie a acestui model Tesla.
0
6,125
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!