(VIDEO) Offroader-ul chinezesc Tank 300 se răstoarnă după o urcare nereuşită în offroad şi rămâne integru

6 Martie 2023, 12:28
Redacţia PiataAuto.md
China are un offroader relativ nou şi curios, numit Tank 300, construit e cei de la Great Wall. Partea interesantă în filosofia sa e că acesta e construit pe cadru dur, are trei diferenţiale blocabile, şi se recomandă a fi un soi de offroader indestructibil, inclusiv prin structura sa super rezistentă. Ei bine, un Tank 300 a rămas de curând neaşteptat de integru după o urcare nereuşită în offroad, din care s-a răsturnat, rostogolindu-se până la baza urcării.
Unele relatări chinezeşti spun că ideea pentru Tank 300 ar fi venit de la prezentarea iniţială a lui Tesla Cybertruck de către Elon Musk, în care maşina era bătută cu ciocanul şi rămânea integră. Probabil de asta Tank 300 are câteva versiuni, una din care are numele de Cyberpunk.
Ei bine, în urcare recentă, foarte abruptă, de altfel, un Tank 300 a încercat să urce în forţă rampa, dar la final şi-a pierdut aderenţa roţilor şi a alunecat uşor spre stânga. Şoferul a virat şi mai mult stânga, întorcând maşina într-o poziţie periculoasă, care s-a lăsat inevitabil cu o răsturnare cu rostogolire, înapoi la baza urcării.
Surprinzător, dar maşina a rămas neaşteptat de integră, chiar dacă la interior s-au declanşat airbag-urile laterale cortină. Şoferul a scăpat nevătămat. Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
9,078
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!