Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Poliţia din Marea Britanie s-a luat cu caii după un şofer din trafic, care vorbea la telefon în timpul condusului

19 Martie 2023 - 15:27
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire a unei maşini cu caii îl traficul urban, de către poliţie, e ceva ce ne-am imagina cu greu, dar exact asta s-a întâmplat acum câteva zile în Marea Britanie, când doi poliţişti pe cai ce patrulează regiunile Avon şi Somerset s-au luat după un şofer de Land Rover, pe care poliţiştii l-au observat vorbind la telefon în timpul condusului
Cei doi poliţişti au tras hăţurile cailor lor şi i-au întors la dreapta, pornind într-o scurtă urmărire a Land Rover-ului, într-un ritm situat undeva între trap şi galop. La cât de repede se mişcă traficul urban în zilele noastre, l-au ajuns pe şoferul de Land Rover cu uşurinţă şi l-au mustrat, chiar dacă acel şofer încerca să găsească o scuză, uimit de poliţia care a apărut lângă el pe cai.
Poliţia n-a fost indulgentă cu el, întrucât şoferul îşi ţinea telefonul în mână şi un apel era în derulare când acesta a fost oprit, iar distragerea la telefoanele mobile e o cauză cu o cotă importantă în statisticile de accidente.
Poliţia raportează că a amendat şoferul de Land Rover cu 200 de lire şi 6 puncte de penalizare. Vezi în video-ul de mai jos momentul scurtei urmăriri pe cai a poliţiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter