(VIDEO) Schemă de înşelare a şoferilor la pompele de carburanţi, descoperită de poliţişti la mai multe staţii din Moldova

21 Martie 2023, 11:49
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă despre descoperirea unei scheme de înşelare a şoferilor la pompele de carburanţi la mai multe staţii din nordul ţării. Forţele de ordine au găsit dispozitive electronice, montate la pompele alimentare, care denaturau contoarelor pompelor, astfel încât cantitatea reală de combustibil pus în rezervor era semnificativ mai mică decât cea afişată pe panou şi pentru care şoferul plătea.
Astfel, aceste staţii rămâneau cu combustibil pentru care şoferii plătiseră, dar care nu le fusese livrat, iar ulterior acest combustibil era vândut la negru. La 17 martie, poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii la patru staţii din nordul Moldovei, precum şi în maşinile şi la domiciliile bănuiţilor. Au găsit sume mari de bani fără provenienţă clară, dar şi 2.500 de litri de carburanţi necontabilizaţi. Deci, cele 2,5 tone de carburanţi erau stocul curent, rămas din ceea ce nu li se turna şoferilor în rezervoare.
Poliţia a publicat şi un video cu percheziţiile şi dispozitivele descoperite. Vezi totul mai jos.
0
2,013
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!