(VIDEO) Trei lucrători la drumuri în Chişinău, surprinşi cum încearcă să pună înapoi un semafor pe care l-au doborât

13 Martie 2023, 13:02
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, în Chişinău nu sunt o raritate cazurile în care lucrările de reparaţie ale unor zone de drumuri, trotuare, sau săpături necesare pentru infrastructură sunt făcute fără o abordare prea profesionistă. Uneori, după ce pleacă o echipă, te miri cum de au putut lăsa gropi acoperite cu nişte prundiş afundat, iar în cazul de azi s-ar putea să ne mirăm cum de stă strâmb semaforul smuls din fundaţia sa după ce vor fi plecat muncitorii.
Trei lucrători au fost surprinşi de un trecător pe strada Cuza Vodă din capitală, încercând să pună înapoi semaforul pe care tot ei l-au doborât din neatenţia. Excavatorul a acroşat semaforul şi l-a smuls parţial din fundaţia sa.
Şoferul excavatorului a cerut ajutorul colegului său, cu un tractor mai mic, iar acesta s-a pus pe împins semaforul înapoi cu cupa sa. Fără nicio urmă de tehnică a securităţii, fără vreo cască, şoferul excavatorului s-a poziţionat sub cupa metalică şi ambii împingeau semaforul. Ce s-a fi întâmplat dacă acea cupă metalică aluneca pe stâlpul metalic al semaforului, sau dacă acesta din urmă ceda, e uşor de imaginat.
Într-un final, semaforul a fost pus să stea drept, aparent. Cât va ţine acest semafor în poziţia sa nu e clar, dar era important să ţină până pleacă echipa, probabil. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldrova
0
1,602
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!