(VIDEO) Un BMW Seria 5 s-a împotmolit pe dealurile Moldovei, după ce şoferul a ascultat îndrumările navigaţiei

13 Martie 2023, 08:39
Redacţia PiataAuto.md
De obicei sistemele bune de navigare nu te prea îndrumă să mergi pe drumuri nepavate în Moldova, pentru că ştiu că deplasarea va fi mai dificilă şi-ţi va lua mai mult timp sau va fi imposibil de trecut. Dar se pare că există şi sisteme GPS care nu ţin cont de textura drumurilor, sau cel puţin asta spune şoferul unui BMW Seria 5 din Moldova, care a rămas împotmolit pe dealurile ţării cu maşina sa şi a trebuit scos de 3 offroader-e ale voluntarilor Rescue 4x4 Moldova.
Mai mult ca atât, atunci când era clar că navigarea nu oferă îndrumări prea bune, şoferul de BMW a continuat să înainteze pe un drum acoperit cu pământ înmuiat, în pantă. Aici maşina şi-a pierdut aderenţa din cauza roţilor pline de noroi şi a alunecat într-un şanţ. Din fericire, maşina n-a fost avariată, însă i-a fost imposibil să mai iasă de una singură de acolo. Aici a fost momentul când şoferul a cerut ajutorul pasionaţilor de offroad, iar câţiva dintre ei s-au deplasat în locul unde acesta rămăsese împotmolit.
S-a reuşit recuperarea doar cu 3 automobile implicate, două din ele având troliuri, iar unul avea rol de ancoră. Din cauza terenului în pantă, cu aderenţă minimă, a trebuit să se opereze în asemenea mod, iar cei de la Rescue 4x4 spun că au participat câţiva din cei mai experimentaţi şi bine echipaţi voluntari ai lor.
Din fericire, BMW-ul a fost scos cu bine într-un final, fără a-l deteriora pe el şi fără ca offroader-ele implicate să sufere vreo defecţiune. Vezi în video-ul de mai jos rezumatul acestei operaţiuni de recuperare a BMW-ului rătăcit din cauza îndrumărilor GPS.
0
5,662
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!