(VIDEO) Un Fiat Cinquecento, oprit de poliţia din Polonia, pentru că transporta buşteni agabaritici în portbagaj

21 Martie 2023, 19:51
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Polonia a fost consternată ieri să observe pe un drum din orăşelul Mikolow un Fiat Cinquecento roşu, care transporta nişte buşteni uriaşi, atât de mari, încât unul din buşteni sfârşea la câţiva metri în spatele portbagajului deschis, iar roţile faţă ale maşini stăteau mai mult în aer decât pe asfalt.
Poliţia l-a tras pe dreapta pe şoferul din Fiat, dar pentru că buştenii erau mari şi periculos, reprezentând practic un transport agabaritic, echipajul de poliţie şi-a poziţionat maşina niţel pe partea carosabilă, pentru a securiza Fiat-ul staţionat.
Poliţia poloneză a constat că şoferul din Fiat este un recidivist la transportarea iresponsabilă a lemnului. În ianuarie, el a mai fost reţinut odată de poliţie, lemnul pe care-l transporta atunci dovedindu-se a fi furat din pădure. Lemnul transportat ieri nu era furat, de această dată aşa că poliţia s-a limitat doar în a-l amenda pe şofer cu 200 de zloţi pentru transportare incorectă, sumă echivalentă cu circa 42,50 euro. Dar, pentru că a recidivat în transportarea iresponsabilă şi periculoasă, şoferul s-a ales şi cu certificatul de înmatriculare al maşinii confiscat.
Vezi mai jos cum arăta micuţul Fiat Cinquecento, oprit de poliţia din Polonia, în timp ce transporta buşteni uriaşi.
0
1,622
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!