(VIDEO) Un UAZ Buhanka şi un Ram 2500 HD înaintează prin deşertul Moab din SUA, iar UAZ-ul a fost o sursă de probleme

13 Martie 2023, 14:39
Redacţia PiataAuto.md
Poate îţi mai aminteşti de singurul UAZ 452 Buhanka importat în SUA, despre care scriam încă în 2021, pe care proprietarul său din SUA îl mai scoate din când în când la lumina zilei, publicând video-uri cu el. Ei bine, de curând acesta, cu un amic de-al său, a mers în deşert cu UAZ Buhanka şi un Ram 2500 Heavy-Duty, un pick-up american durabil, cu o listă lungă de accesorii adiţionale de offroad, menit să-l facă şi mai capabil.
Despre Buhanka ambii protagonişti ştiu că e o maşină mult mai simplă şi lipsită de orice confort. Dar, totuşi, aşteptările erau că maşina va putea înainta dârz, fără vreo problemă, dacă tot se descurcă prin Siberia. Însă la temperaturi ce abia ating îngheţul lacătul a îngheţat iar maşina aproape că nu voia să pornească.
Ulterior, şoferul a găsit cu greu poziţia corectă a demultiplicatorului de cuplu, prin manivelele arhaice de la bord. La un moment dat, acesta şi-a rănit degetul după ce o roată din faţă a trecut peste o piatră şi a mişcat brusc volanul.
Materialul de izolare din tavan a început a cădea în interior în timpul condusului prin deşert. Şi înaintarea a fost inevitabil săltăreaţă, chiar şi cu demultiplicatorul de cuplu activat.
De cealaltă parte, Ram-ul american pur şi simplu a înaintat relaxat peste tot, fără a-l chinui câtuşi de puţin pe proprietarul său de la volan.
Într-un final, însă, şoferul de pe Buhanka a descoperit că roţile sale erau aproape să cadă, din cauza vibraţiilor prea mari ale drumului parcurs cu viteză, spune el. Buloanele erau parţial scoase, unele destul de mult, şi maşina riscă să se pomenească fără roţi după încă o perioadă de condus prin deşert!
Vezi toată aventura celor două offroader-e prin deşertul Moab din SUA în video-ul de mai jos.
0
3,799
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!