(VIDEO) Un bolid de Formula 1 a fost condus prin deşertul Australiei de Daniel Ricciardo

30 Martie 2023, 17:01
Redacţia PiataAuto.md
Daniel Ricciardo a fost anul trecut la un pas de a spune adio Formulei 1, după ce părea că a rămas fără o echipă care să vrea să semneze cu el pentru un nou sezon. Dar într-un final echipa Oracle Red Bull Racing a semnat cu el, Ricciardo obţinând rolul de al treilea pilot, sau pilot de rezervă, dacă e să-i spunem altfel. Ei bine, de curând Ricciardo a condus un bolid Red Bull din Formula 1 prin deşertul neiertător al Australiei!
Pilotul e australian de origine, aşa că e familiarizat cu caracterul neiertător al deşertului. Dar cei de la Red Bull au tot experimentat în ultimii doi ani cu ieşiri excentrice ale bolizilor lor, prin Cehia şi Slovacia în 2021, apoi prin New York în primăvara lui 2022, iar de ziua României din 2022, şi pe Transalpina.
Acum, un bolid RB7 a mers să cucerească şi deşertul Australiei, trecând prin locuri renumite şi legendare din această ţară. Cei de la Oracle Red Bull Racing comunică despre această experienţă ca şi cum ar fi fost un road trip continuu, fapt de care ne îndoim, pentru că de obicei asemenea experienţe sunt filmate doar pe segmente cheie, nu o călătorie continuă propriu-zisă.
Totuşi, asta nu înseamnă că experienţa nu a fost spectaculoasă, or, chiar şi un singur kilometru de deşert, parcurs de un bolid de Formula 1, construit pentru circuite perfecte, înseamnă ceva senzaţional. Desigur, maşina a avut nevoie de o gardă la sol mai mare, iar în lipsa unei suspensii clasice, ea l-a scuturat bine pe pilot.
În peisaj a apărut şi pilotul motociclist Daniel Sanders, participant la Dakar, care a făcut şi câteva salturi spectaculoase alături de bolidul de Formula 1, totul într-o sincronizare epică, tipică acestor filmuleţe.
A urmat apoi şi Toby Price, cu un bolid pe patru roţi, o schimbare pentru Toby, or, până acum el a concurat pe o motocicletă KTM la Dakar.
Şi în fine, n-a lipsit şi un avion de acrobaţie, iar astfel Red Bull a făcut din acest filmuleţ o adevărată odă dedicată sporturilor în care e implicat şi modului excentric de abordare a lor.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,703
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!