(VIDEO) Un copil din Chişinău, la un pas de a spulberat pe trecerea de trecerea de pietoni de lângă zoo de un şofer iresponsabil

24 Martie 2023, 09:19
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, chiar şi atunci când copii sunt învăţaţi să traverseze regulamentar strada, asigurându-se de mai multe ori, la fiecare bandă de circulaţie, aceştia pot fi oricum în pericol major în Chişinău, din păcate. Într-o situaţie surprinsă acum câteva zile şi publicată ieri de autorul filmării, un copil a fost la un pas de a fi spulberat la propriu pe trecerea de pietoni de lângă zoo, de pe strada Valea Crucii din Chişinău, de un şofer care gonea cu viteză, deşi pe banda dreapta maşinile opriseră deja să cedeze trecerea pietonilor.
Copilul începuse a traversa strada, ajungând deja în zona benzii stângi, acesta menţinându-şi privirea aţintită spre trafic şi văzând astfel maşina care venea cu viteză spre el, fără vreo intenţie de a opri. Micuţul a oprit brusc şi, speriat de cele întâmplate, a luat-o la fugă înapoi spre trotuar.
Din păcate, la asta se ajunge uneori în Chişinău, când copii trebuie să ajungă să fie înspăimântaţi de şoferi iresponsabili care sunt la un pas de a lua viaţa cuiva, când nici măcar faptul că maşinile au oprit la trecere atât pe banda alăturată, cât şi pe cea de pe contrasens, nu constituie un indicator de alarmă pentru acei şoferi, să oprească la trecere, pentru că acolo sunt pietoni. Din fericire, ieri s-a trecut fără ca micuţul să păţească altceva decât o spaimă, dar, finalul putea fi cu totul altul, iar la cât de mare era viteza acelei maşini, acel final putea fi unul crunt. E suficient să ne amintim de accidentul de lângă aeropot de acum două luni, pentru a înţelege ce urmări poate avea o asemenea ignoranţă.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,663
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!