Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un grup de hoţi au furat 6 exemplare Dodge Challenger în 45 secunde dintr-un showroom din SUA, dar maşinile aveau localizare GPS

7 Martie 2023 - 14:55
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar s-a produs acum câteva zile în Somerset, statul Kentucky din SUA, acolo unde un grup de hoţi a pătruns în showroom-ul unui dealer Dodge, iar hoţii au reuşit să fure 6 exemplare de Dodge Challenger Hellcat în mai puţin de 45 de secunde, găsind cheile la maşini tot în showroom. Ghinion, însă, pentru că până şi maşinile cu motoare mari V8 sunt tot pline de sisteme electronice în zilele noastre, iar poliţia le-a putut accesa datele emise de sistemele GPS din maşină.
Hoţii erau 7 la număr, şi odată ce au intrat în showroom, alarma aşteaptă 60 de secunde până a intrat în funcţiune deplină şi a alerta autorităţile. Hoţii erau deja plecaţi cu cele 6 maşini după puţin peste 40 de secunde, şi abia după încă 20 secunde alarma a început a suna. Imediat ce au ieşit cu maşinile din showroom, hoţi s-au despărţit, conducând în direcţii diferite.
Câteva maşini au fost urmărite pe urme fierbinţi. Una a fost urmărit de poliţie şi a ajuns în decor, fiind distrusă, iar hoţul de la volan a fost arestat. Altă maşină a rămas fără benzină într-un stat vecin şi a fost găsită de poliţie. Încă 3 au fost localizate după GPS în statele vecine Tennessee sau Alabama şi doar una şi-a pierdut urma, ultimele informaţii GPS indicând o localizare în Alabama. Poliţia încă o caută, cu ajutorul colegilor locali.
Cele 6 maşini valorau peste 600.000 dolari împreună. Paradoxul e că alte 4 maşini de acelaşi model, Challenger Hellcat, au fost furate în septembrie 2022 de la acelaşi dealer. Cred că ne-am gândit cu toţii deja că e mai probabilitatea să fie aceeaşi hoţi. Vezi în video-ul de mai jos cum a avut loc furtul.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter