(VIDEO) Un pieton din Chişinău, surprins în timp ce priveşte direct la maşina care vine spre el şi totuşi trece neregulamentar strada chiar în faţa acesteia

23 Martie 2023, 08:48
Redacţia PiataAuto.md
De mai multe ori în ultimele luni menţionăm că statisticile accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor au crescut enorm în anul 2023. Şi dacă o parte din aceste accidente sunt cauzate de şoferi, iar o altă parte de infrastructura prost concepută, mai există şi accidente provocate de iresponsabilitatea unor pietoni, care îşi pun viaţa în pericol traversând neregulamentar. Un exemplu elocvent a fost surprins ieri pe strada Mihai Sadoveanu din Chişinău de o cameră de bord a unei maşini.
Pietonul e surprins traversând neregulamentar strada, privind de la mijlocul străzii direct la maşina care vine spre el, şi totuşi îşi continuă deplasare şi trece neregulamentar chiar în faţa sa, impunând şoferul la o frânare bruscă, până la oprirea completă a maşinii sale. Din fericire, şoferul reuşeşte să oprească la nici 1 metru în faţa pietonului, iar astfel accidentul este evitat.
După frânarea completă, pietonul şi-a continuat pur şi simplu drumul mai departe. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
1,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!