Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un poliţist de patrulare din SUA a arestat un alt poliţist căpitan pentru condus în stare de ebrietate, deşi era rugat să oprească camera

20 Martie 2023 - 12:43
Redacţia PiataAuto.md
Adeseori, mai ales prin părţile noastre, există o percepţie că poliţiştii mai pot închide un ochi la încălcările pe care ei le consideră mai neînsemnate, când cel vizat este tot un poliţist. Un caz recent din SUA a devenit subiect de discuţii, după ce un ofiţer de poliţie, care patrula străzile din Oklahoma a arestat un alt ofiţer de poliţie pentru condus în stare de ebrietate, deşi poliţistul băut îl tot ruga pe cel de patrulare să oprească camera, pentru a discuta cu el fără a fi înregistrat.
Poliţistul de patrulare, pe nume Christopher Skinner, a observat în seara de 12 martie o maşină conducând cu viteză prea mare, schimbând haotic şi benzile de circulaţie. A pornit girofarul şi a mers din urma ei, maşina oprind în scurt timp în faţa unei case. La volanul maşinii era un căpitan de poliţie, tot din Oklahoma, dar de la biroul de investigaţii, care părea în stare de ebrietate. Acesta i-a tot spus colegului său să oprească camera. Fiind întrebat dacă e băut, a tot continuat să-i spună că e poliţist, indicându-i din nou să oprească camera.
Ulterior, căpitanul de poliţie a recunoscut că e în stare de ebrietate, iar la nou rugăminţi, colegul său mai tânăr i-a spus că nu opreşte camera, pentru că a dat un jurământ de a respecta legea şi nu acordă favoritisme nimănui, indiferent ce funcţie ar avea cel din faţa sa.
Într-un final, căpitanul de poliţie a fost arestat pentru condus în stare de ebrietate, fiind dus la secţie pentru identificare şi a stat în celula de acolo o noapte, fiind eliberat a doua zi dimineaţă. Acum, căpitanul de poliţie a fost suspendat din funcţie pe perioada cât e investigat. Acesta are un stagiu de 32 de ani de muncă în forţele de poliţie.
Vezi video-ul publicat de poliţia din Oklahoma, cu interacţiunea celor doi poliţişti, mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter