Circulaţie restricţionată la doar două benzi pe podul de pe Mihai Viteazul din Chişinău

27 Aprilie 2023, 08:41
Redacţia PiataAuto.md
Circulaţia de pe podul de pe strada Mihai Viteazul din Chişinău a fost restricţionată azi dimineaţă la mai puţin de jumătate din lăţimea sa şi la doar două benzi, câte una pe fiecare sens, din cele 6 benzi disponibile anterior. Inevitabil, zona va genera ambuteiaje enorme în următoarea perioadă.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online

Restricţionarea vine ca parte din avansarea lucrărilor la consolidarea structurii podului, lucrări care sunt programate să se încheie la 31 decembrie 2023 şi care presupun asemenea limitări în câteva etape.

E admirabil, cel puţin, că au fost trase linii de troleibuz pe sensul temporar de deplasare spre strada Petricani, ceea ce face posibil ca transportul public electric să nu fie sistat, deşi şi acesta se va deplasa cu dificultate în zonă. Totodată asta sugerează că durata acestor restricţionări va fi lungă.
Şoferii sunt îndemnaţi să manifeste respect reciproc în zonele de îngustare a benzilor de circulaţie, contribuind la fluidizarea traficului. În asemenea situaţii, cea mai eficientă metodă este cea a „fermoarului”, în care şoferii trec succesiv, câte unul de pe fiecare bandă.
0
1,499
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!