Poliţia din Moldova anunţă un maraton al radarelor, care vor fi prezente peste tot în următoarele zile

19 Aprilie 2023, 14:31
Redacţia PiataAuto.md
Pentru că în ultima perioadă s-au produs prea mult accidente rutiere grave şi pentru că viteza continuă a fi cauza principală a acestora, poliţia din Moldova anunţă un maraton al radarelor în această săptămână. Astfel, între 17 şi 23 aprilie, poliţiştii au intensificat la maxim monitorizarea traseelor urbane şi extraurbane cu radare, atât cu maşini şi poliţişti vizibili, cât şi cu echipamente speciale fără marcare specifică.
Mai mult ca atât, ziua de 21 aprilie e numită „Speed Marathon” şi sub egida Roadpol, toate radarele poliţiei vor fi prezente pe străzi şi trasee naţionale. Prin urmare, poliţia atenţionează că numărul de radare marcate şi ascunse, prezente pe străzi, va fi mai mare ca oricând şi îndeamnă şoferii să nu-şi manifeste nemulţumirile faţă de agenţii de patrulare, dar să nu încalce regimul de viteză, pentru a nu fi opriţi de aceştia şi a contribui la siguranţa pe drumurile publice.
De la începutul anului 2023, în Moldova s-au produs 135 accidente rutiere din cauza vitezei, în care au decedat 19 persoane, iar 163 au fost rănite.
0
1,514
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!