Un proprietar de Porsche Cayenne a rămas blocat pe un drum forestier din Buzău pe care l-a ghidat navigaţia, cu 3 copii la bord, fiind nevoie de intervenţia salvatorilor

18 Aprilie 2023, 16:44
Redacţia PiataAuto.md
Un român domiciliat în Bucureşti a rămas blocat cu familia sa ieri, în a doua zi de Paşti, cu un Porsche Cayenne Coupe pe un drum forestier din Buzău, la bord fiind prezenţi 2 adulţi şi 3 copii. După vizitarea câtorva obiective turistice, aceştia se deplasau pe drumul forestier ghidaţi de aplicaţia de navigaţie, în încercarea de a ajunge acasă, dar au rămas blocaţi lângă localitatea Bozioru, când Porsche-ul nu a mai putut înainta pe terenul înmuiat.
Familia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul, întrucât exista pericolul ca aceştia să rămână într-o zonă de sălbăticie la lăsarea întunericului. La faţa locului au intervenit un echipaj de jandarmi montani, însoţiţi de salvatori de la ISU Buzău şi reprezentanţi ai primăriei Bozioru.
Până la urmă, Porsche-ul a fost tras de un tractor ce aparţine unui locuitor din Bozioru. După ce a fost scos din impas, Porsche-ul şi-a putut continua drumul, iar familia, neavând nevoie de vreun ajutor medical, a plecat mai departe spre casă. Jandarmeria română atenţionează şoferii, însă, să nu se aventureze pe asemenea trasee fără echipament adecvat şi să ţină cont de starea drumului.
0
2,831
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!