(VIDEO) Accident între două camioane DAF în Polonia, unde unul din şoferi lua masa şi privea filme în timpul condusului

8 Aprilie 2023, 11:18
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de necrezut s-a produs în Polonia, între două camioane DAF, la o intersecţie cu sens giratoriu din apropiere de orăşelului Boleslawiec. Cel mai revoltător lucru e că şoferul, care a provocat accidentul, lua masa pe un platou în timpul condusului, mai privind şi filme în acest timp.
Şoferul primului camion DAF, de culoare roşie, era oprit la intrarea în intersecţia cu sens giratoriu, aşteptând momentul potrivit pentru a intra în intersecţie. Din spatele său, pe un traseu absolut liber, venea un alt camion DAF, de culoare albă. Şoferul acestuia pare să nu fi privit deloc la drum, or, acesta n-a observat şi n-a reacţionat în vreun fel la camionul roşu din faţa sa, care stătea oprit de zeci de secunde acolo. Explicaţia acestui comportament e în faptul că şoferul din camionul alb DAF mânca şi privea filme în timpul condusului, iar cu atâtea activităţi în derulare, nu i-a mai rămas spaţiu de atenţie pentru ceea ce se întâmpla după parbriz.
Platoul cu mâncare a fost găsit în cabină, la fel ca şi device-ul în care acesta privea filme. Iar în video, deşi aceste moment sunt acoperite, se poate distinge şi momentul când acesta ia platoul din faţa sa şi-l pune la o parte, după accident.
Din păcate, există şi asemenea comportamente iresponsabile printre şoferii catalogaţi drept profesionişti.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
4,913
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!