(VIDEO) Accident între o Skoda a poliţiei şi un BMW, surprins de o cameră de bord în Chişinău

27 Aprilie 2023, 09:58
Redacţia PiataAuto.md
Un accident fără urmări grave s-a produs ieri pe Calea Moşilor în Chişinău, în el fiind implicată o Skoda Rapid a poliţiei şi un BMW Seria 5 E34. Imaginile iniţiale care apăruseră online cu consecinţele accidentului lăsau loc de îndoială cine ar fi fost vinovat în accident, şoferul de BMW, sau cel din maşina de poliţie, sau dacă avea autospeciala girofarul inclus. Ei bine, momentul accidentului a fost surprins de o cameră de bord şi arată o cauză banală şi uşor de intuit, pe care poliţistul trebuia s-o ia în considerare.
Astfel, poliţistul a vrut să vireze la stânga, într-un loc în care acest lucru e permis prin linie întreruptă, deşi e discutabil dacă pot exista asemenea permisiuni de virare în mijlocul unui drum cu 6-7 benzi de circulaţie, considerat drept arteră de degajare a traficului în Chişinău. Însă acolo e localizat şi un bloc locativ, care a primit certificat de urbanism la timpul lui, aşa că acea linie întreruptă a fost aplicată acolo. Poliţistului i-au permis să vireze doi şoferi, de pe banda 2 şi 3, al unui camion şi al unui Ford.
Însă există şi banda 1, cea din dreapta, pe care poliţistul n-a luat-o în calcul. Pe acolo venea un BMW Seria 5, care a frânat şi a încercat să evite impactul, dar oricum a tamponat maşina poliţiei în colţul stâng faţă al acesteia. Pagubele nu sunt foarte mari, dar, întrucât girofarul maşinii de poliţie nu era inclus, nu mai rămâne loc de îndoială despre cine ar fi vinovat în producerea accidentului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md; Facebook / grupul GBM.Online
0
2,827
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!