(VIDEO) Aceasta e o Volga GAZ-2410 modificată din Moldova, făcută să arate superb

11 Aprilie 2023, 09:35
Redacţia PiataAuto.md
Volga GAZ-24 şi toate versiunile sale a rămas drept unul din cele mai memorabile şi emblematice modele ale acelei perioade pentru ţările unde acest model a fost prezent. Nu era un model accesibil oricui prea uşor, iar culoarea neagră venea însoţită de legenda că o Volga neagră poate aparţine doar unor agenţi secreţi sau unor funcţionari de rang înalt. Un pasionat din Moldova şi-a creat acum propria sa Volga GAZ-2410 neagră, reanimând un exemplar vechi într-un mod fascinant.
Volga iniţială avea o culoare de albastru-deschis şi caroseria avea pe ea urmele lăsate de ani. Maşina a trecut, însă, printr-o reanimare profundă la iniţiativa proprietarului său, care se prezintă pe pagina sa de Instagram drept Sanea Lebedev.
Foto: Volga iniţială

În rezultat, ea a fost vopsită într-o culoare de gri închis mat cu nuanţe de verde, care aminteşte de Mercedes-AMG E63. Culoarea o prinde superb de bine pe această Volga, iar autorul proiectului a avut grijă şi de alte mici detalii, care îi completează tabloul şi o fac să arată magnific.
În primul rând e vorba de farurile cu LED-uri circulare, completate şi de luminile anticeaţă cu LED-uri similare de diametru mai mic.
În al doilea rând, e vorba de trecerea la un aspect de crom negru, toate piesele de crom lucios în nuanţă argintie fiind tratate cu crom negru. Asta e valabil şi pentru barele de protecţie, şi pentru grila radiatorului, şi pentru mânerele uşilor, şi pentru toate celelalte detalii de caroserie. În rezultat, maşina are un aspect de cavaler negru magnific şi atrage toate privirile în jurul său.
S-au făcut modificări şi la interior, însă acolo lucrurile au rămas mai aproape de original. Şi se pare că şi motorul de sub capotă a rămas deocamdată cel original, de 2,45 litri. Chiar şi cu performanţa autentică, maşina asta e un magnet de priviri, iar proprietarul său a modificat-o foarte inspirat.
Vezi mai jos şi un video publicat de autorul acestui proiect pe pagina sa, care însumează perfect şi modificările la această Volga, şi starea de spirit pe care şi-a dorit-o pentru ea.
0
10,685
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!