(VIDEO) Au apărut imaginile accidentului cu un Audi e-tron GT electric cu numere de Bucureşti şi un Lexus în Chişinău

10 Aprilie 2023, 09:01
Redacţia PiataAuto.md
În noaptea dintre sâmbătă şi duminică, în Chişinău s-a produs un accident între un Audi e-tron GT electric, înmatriculat în Bucureşti, şi un Lexus înmatriculat în Moldova, care a avariat grav ambele maşini, dar în mod special părea afectat Audi, cu întreaga partea frontală şi laterală stânga afectată şi cu airbag-urile de tip cortină declanşate din cauza forţei laterale din momentul impactului. Din fericire, niciun om nu a fost rănit grav, iar dacă iniţial scenariul accidentului nu era foarte clar, existând probabilitatea ca unul din automobile să fi trecut la roşu, acum au apărut şi imaginile de pe o cameră de bord, care arată ce s-a întâmplat.
Totul s-a produs la o oră nocturnă, când majoritatea semafoarelor de pe strada Vasile Alecsandri din Chişinău erau trecute pe galben, indicatoarele de prioritate din fiecare intersecţie intrând în acţiune. Audi e-tron GT pare să fi condus cu viteză mai mare la începutul filmării, când porneşte de la un semafor funcţional, dar la următoarele intersecţii, unde trebuie să cedeze trecerea, se aprind stopurile, semn că şoferul reduce viteza înainte de a traversa acele intersecţii.
Foto: Audi RS e-tron GT, fotografiat înainte de accident

La intersecţiile de mai sus, însă, Audi avea prioritate, inclusiv la cea cu strada Alexei Mateevici, unde s-a produs accidentul. Astfel, şoferul din Lexus a fost cel care nu a cedat trecerea şi din cauza căruia s-a produs accidentul. Nu putem spune care era viteza ambelor maşini, în acea intersecţie, dar urmările se pot vedea după gradul de avariere al maşinilor.
Vezi video-ul de pe camera de bord mai jos, unde accidentul poate fi văzut în depărtare.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
5,118
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!