(VIDEO) Au apărut imaginile care arată că VW-ul care a ajuns pe aleea de pe Grigore Vieru era urmărit de poliţie

5 Aprilie 2023, 08:02
Redacţia PiataAuto.md
Duminică dimineaţa publicam o ştire despre un accident grav, produs în acea noapte pe bulevardul Grigore Vieru din Chişinău, în care un VW Passat zdrobise o parte din temelia gardului ce delimitează zona verde. Poliţia ne informase atunci că accidentul s-a produs la 02:52 noaptea, iar şoferul de VW fugise de la faţa locului. Acum au apărut imagini de pe o cameră de supraveghere care arată că, de fapt, VW-ul era în urmărit de poliţie atunci când s-a produs accidentul.
Din imagini se poate vedea cum VW-ul loveşte gardul în viteză, apoi şoferul deschide uşa şi începe a fugi pe jos spre partea opusă a străzii. La scurt timp, o Dacia Duster a poliţiei frânează şi ea într-o manieră extremă, aparent şi cu frâna de mână pentru a întoarce mai repede maşina spre fugar, după care maşina se îndreaptă spre acesta.
Un alt şofer a oprit pentru a verifica dacă în VW există cineva care are nevoie de ajutor. Din informaţiile de duminică ştim că pasagerul din VW a avut ulterior nevoie de îngrijiri medicale. S-a mai aflat între timp că VW-ul avea plăcuţe de înmatriculare din regiunea transnistreană.
Am adresat acum dimineaţă întrebări către poliţia din Moldova dacă a reuşit să identifice şi să prindă şoferul fugar până în preznet şi dacă există o continuare a acestei istorii, întrebând totodată de ce nu s-a anunţat din start despre urmărire, când a fost comunicată informaţia iniţială despre accident. Îndată ce vom primi un răspuns, vom reveni cu noi detalii.
Vezi momentul accidentului şi urmării mai jos.
0
14,284
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!