(VIDEO) Cu BMW-urile, la furat combustibil din rezervoarele camioanelor, şi apoi prinşi de poliţie

20 Aprilie 2023, 09:27
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă că a cercetat cazuri de furturi repetate de combustibil din rezervoarele camioanelor, produse în Oneşti, aproape de hotarul nordic al Republicii Moldova. E curios că hoţii veniseră la furat combustibil cu două BMW-uri, un X5 de primă generaţie şi un Seria 5 E60.
Primul furt a avut loc în noiembrie 2022, într-o parcare de camioane de pe teritoriul unei companii de transport. Hoţii reuşiseră să scoată mai mult combustibil din rezervor, dar atunci au fost observaţi de paznici şi au fugit, aruncând canistrele pline cu combustibil în apropierea teritoriului parcării.
Cazurile de furturi au continuat, însă. Un asemenea caz a avut loc recent, la 13 aprilie, când cei doi au furat 400 litri de combustibil. Însă o cameră video le-a surprins maşinile în apropiere de locul faptei, aşa că poliţiştii i-au găsit repede. Făptaşii au fost găsiţi în Străşeni, unul din ei având 28 de ani, iar celălalt 38 ani. În maşini, poliţiştii au descoperit furtunuri şi pompe pentru furtul de carburant, dar şi mai multe canistre.
Ambii au mai fost cercetaţi anterior penal pentru fapte similare, aşa că acum aceştia riscă până la 4 ani de închisoare cu executare. Vezi mai jos şi un scurt video publicat de poliţia din Moldova.
0
5,247
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!