(VIDEO) Cu Lada, prin teritorii adiacente şi gropi, întretăind benzile de circulaţie, într-o grabă inexplicabilă prin Chişinău

19 Aprilie 2023, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
Camera de bord a unui şofer din Chişinău a surprins o situaţie bizară ieri seară, în care o Lada pare să abordeze orice traiectorie posibilă, doar să se strecoare mai repede prin trafic. Iniţial maşina e surprinsă mergând cu viteză, alături de strada Petricani, prin teritorii adiacente, apoi iese brusc în trafic trecând printre gropi.
Ulterior, maşina ajunge la sensul giratoriu şi încearcă să-şi croiască loc pentru a întretăia benzile de circulaţie, fiind la un pas de a acroşa altă maşină. Totul pentru a face rondul şi a ieşi de pe sensul giratoriu tot pe strada Petricani, de unde a venit. Deci, practic, toate aceste situaţii au fost necesare doar pentru a întoarce maşina pe aceeaşi strada.
Autorul filmării se întreabă dacă şoferul din Lada a avut vreo urgenţă medicală, care să-i explice cel puţin parţial comportamentul, sau la mijloc e o iresponsabilitate crasă, care-l face să meargă într-un asemenea mod prin oraş, fără a-i păsa de o minimă siguranţă şi de propria maşină. Din fericire, situaţia de ieri, cel puţin în secvenţa surprinsă de camera de bord a autorului filmării, s-ar trecut fără vreun accident.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
1,759
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!