(VIDEO) Cu Range Rover-ul, pe contrasens peste linia dublă, punând în pericol un pieton şi trecând şi la roşu în Chişinău

17 Aprilie 2023, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, în Chişinău continuă să mai fie surprinse momente când unii şoferi ignoră cu tupeu reguli elementare de circulaţie, precum ieşirea pe contrasens peste linia dublă sau trecerea la roşu. Ambele încălcări sunt pedepsite în alte ţări, precum România, cu suspendarea imediată a permisului, în timp ce în Moldova amenda pentru trecerea la roşu e mai blândă decât cea pentru parcarea neregulamentară. De curând şi un Range Rover a fost surprins chiar pe bulevardul Ştefan cel Mare din centrul Chişinăului într-o asemenea serie de încălcări.
Video-ul ne-a fost expediat la redacţie de un vizitator şi în el se vede clar cum un Range Rover, care virase la stânga de pe Ismail pe Ştefan cel Mare, după cum ne-a relatat autorul filmării, a ieşit apoi pe contrasens pe o bună porţiune a bulevardului, dintre Ismail şi Tighina. Ajuns la intersecţie pe contrasens, unde era culoarea roşie, acesta a frânat doar un pic în faţa pietonului care traversa şi care, speriat, a oprit în loc. Range Rover-ul şi-a continuat deplasarea şi l-a făcut pe acesta să stea pe loc până trece el.
Într-un final, Range Rover-ul a traversat intersecţia la roşu, ignorând şi pietonul şi posibilul trafic ce ar fi venit de pe strada Tighina. Astfel, avem minim trei încălcări surprinse — ieşirea pe contrasens, neacordarea de prioritate pietonilor şi traversarea unei intersecţii la roşu. Chiar şi cu legile mai blânde ale Moldovei, se adună o sumă frumoasă de puncte de penalizare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,345
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!