(VIDEO) Cum arată lucrările la autostrada A7 din România, cea care trebuie să lege Bucureştiul şi Ploieştiul de oraşele mari din regiunea Moldovei

4 Aprilie 2023, 12:23
Redacţia PiataAuto.md
Autostrada A7 este în prezent cel mai mare proiect în derulare de construcţie a unei autostrăzi în România, fiind şi unul pentru care se promit termeni acceleraţi de execuţie, or, în 2025 ar trebui să fie deja gata întreg segmentul cuprins între Ploieşti şi Paşcani, iar ulterior să se construiască şi segmentele care leagă Paşcani de Suceava şi Siret. În prezent se lucrează mai ales la segmentele dintre Buzău şi Focşani, dar şi Focşani şi Bacău.
Foto: Stadiul actual al reţelei de autostrăzi din România. Sursa imagine: 130km.ro

Un video publicat ieri şi filmat tot ieri arată stadiul actual al lucrărilor pe segmentul Focşani-Bacău. Pot fi văzute abia primele lucrări de tasare făcute în câmp pe traseul viitoarei autostrăzi.
Se pot vedea şi zonele cu acumulări de nisip şi alte materiale de construcţie folosite la autostradă. De asemenea, video-ul, destul de lung de altfel, indică elocvent şi pe unde va trece exact viitoarea autostradă.
În unele locuri pot fi văzute şi extensiile pentru viitoarele spaţii de parcare şi benzinării, aferente autostrăzii.
Un alt video, publicat acum câteva zile, arată stadiul puţin mai avansat al lucrărilor la segmentul dintre Buzău şi Focşani.
Segmentul dintre Buzău şi Focşani are o lungime de 82,44 km şi are un termen de deschidere pentru circulaţie setat pentru anul 2025, cu câteva loturi preconizate pentru 2024. Segmentul următor spre nord, de la Focşani la Bacău, are o lungime de 95,90 km, iar termenul de deschidere e setat de asemenea pentru anul 2025.
Vezi mai jos două video-uri cu traseul şi lucrările la cele două segmente din autostrada A7.
0
3,168
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!