(VIDEO) Doi stâlpi de beton, transportaţi de un camion din SUA, au trecut prin cabina acestuia după ce cineva i-a tăiat colţul

24 Aprilie 2023, 15:17
Redacţia PiataAuto.md
Un incident grav, care arată cât de periculoase pot fi uneori transporturile de obiecte mari şi grele în combinaţie cu fentările în trafic, s-a produs acum 3 zile pe autostrada I-275 din Florida, SUA. Şoferul unui camion circula pe autostradă, transportând 6 piloni mari de beton pe semiremorca sa, când un alt şofer, care staţionase pe banda de urgenţă, a vrut să se încadreze în traficul de autostradă. Camionul avea trafic alături şi nu i-a putut face loc pe cât de repede şi-ar fi dorit primul, aşa că acesta a accelerat, i-a tăiat colţul camionului şi apoi a frâna brusc în faţa camionului, impunând şoferul de camion să frâneze la maxim.
În acel moment, însă, doi dintre cei 6 piloni au rupt elementele cu care erau fixaţi şi au pornit înainte, străpungând cabina camionului cu totul, oprindu-se la circa 10 metri în faţa camionului, celălalt capăt fiind încă în remorcă. Şoferul a scăpat ca prin minune şi n-a fost rănit de stâlpii care au trecut pe lângă el. Celălalt şofer, care a frânat brusc în faţa camionului, s-a făcut nevăzut după acest incident, fără a opri măcar să vadă dacă şoferul de camion e rănit.
Poliţia din Florida spune că fiecare stâlp cântăreşte circa 2,5 tone, astfel cele 5 tone ale celor două stâlpi aveau o forţă distructivă enormă, care ar fi putut spulbera şi şoferul vinovat, nemaivorbind de şoferul de camion. Doar printr-un noroc acest incident n-a sfârşit cu o tragedie. Totuşi, cabina camionului e grav afectată şi va avea nevoie, cel mai probabil, de a fi înlocuită.
Vezi mai jos şi un scurt video filmat pe autostradă la scurt timp după incident.
0
47,749
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!