(VIDEO) La un pas de accident, din cauza unui BMW Seria 7 care a luat-o pe de-a dreptul pe contrasens în Chişinău

8 Aprilie 2023, 09:47
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când virezi la stânga la o intersecţie semaforizată, poţi aştepta că acolo va trebui să cedezi trecerea unor pietoni care vor să traverseze strada, şi apoi să-ţi continui drumul. Dar să te pomeneşti faţă în faţă cu un BMW care a decis s-o ia pe de-a dreptul, pe contrasens, nu intră în scenariile fireşti.
Un şofer din Chişinău a păţit exact asta ieri, când vira de pe strada Mihai Eminescu la stânga pe strada Bucureşti. S-a pomenit faţă în faţă cu un BMW Seria 7, care mergea pe contrasens, cu luminile de avarie pornite, şi a trebuit să frâneze în loc pentru a nu lovi BMW-ul frontal. Din câte se pare, BMW-ul a decis să nu stea în coloana de trafic de singura bandă în care e permisă deplasarea în direcţia spre strada Ciuflea. Doar că nici virarea la stânga pe Eminescu nu e permisă în această intersecţie.
Deci, e vorba şi de încălcarea marcajelor ce delimitează cele două sensuri de deplasare aici, şi de virare interzisă la stânga, şi de crearea unei situaţii de accident. Ah, şi trecere la roşu, pe lângă toate.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Dan Cojucari
0
2,037
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!