(VIDEO) Maşinile cu design nou ale poliţiei din Moldova au început a fi văzute pe străzi patrulând

25 Aprilie 2023, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Despre dezvoltarea unui concept noi de design, poliţia din Moldova informa încă la începutul acestui an, în luna ianuarie. Acum două săptămâni, menţionăm că a fost aprobată oficial şi noua schemă grafică pentru maşinile poliţiei, iar în ultimele două zile maşinile cu design nou ale poliţiei din Moldova au început a fi văzute deja pe străzi.
Noul design pare să fie a plecat deocamdată pe maşinile noi achiziţionate din flota poliţiei, atât Dacia Duster, cat şi Skoda Superb. Ulterior se va trece la aplicarea noilor însemne grafice şi pe automobilele existente de mai mult timp în flota poliţiei. Noul aspect al maşinilor de poliţie e menit să le facă mai vizibile prin aplicarea a două culori reflectorizante la diferite extremităţi ale diapazonului cromatic — albastru şi verde deschis — aliniindu-le totală la standardele UE în acest sens, ele fiind similare celor din România şi mai multe state UE.
Un şofer din Chişinău a surprins ieri o Skoda Superb a poliţiei, cu noul design, pe o stradă din Chişinău. Vezi mai jos cum arată noua maşină a poliţiei şi spune ce crezi despre noul aspect.

Sursa video: Telegram / Stopham Moldova
0
3,740
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!