(VIDEO) O maşină a ars astă noapte la Ciorescu, după ce şoferul a adormit cu o lumânare aprinsă în ea de Paşti, fiind salvat de un poliţist

16 Aprilie 2023, 08:32
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul neobişnuit s-a produs astă noapte în comuna Ciorescu din componenţa municipiului Chişinău. O Toyota Corolla a ars complet, după ce şoferul a adormit cu o lumânare aprinsă în habitaclu, în timp ce staţiona într-o parcare, în noaptea de Paşti.
Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea momentul izbucnirii incendiului în zona scaunului din dreapta faţă. Paradoxul e că şoferul continua să doarmă chiar şi atunci când focul era deja mare şi vizibil, semn că fumul produs era pe cale să-l intoxice pe acesta. Un om care pare a fi în uniformă de poliţist s-a nimerit a fi în preajmă şi acesta e venit la maşina, deschizând uşa din dreapta, unde era sursa incendiului. Atunci acesta a observat şoferul dormind alături şi a strigat la el pentru a-l trezi. Asta i-a salvat viaţa şoferului, întrucât acesta a putut ieşi din maşină.
Ulterior, în imagini apare şi un doilea poliţist, o poliţistă de fapt, însemnele pe uniforma căreia sunt mai clare. Aceştia au chemat pompierii. Martorii spun că pompierii ar fi venit în circa 20 minute, însă deja la momentul apelului către pompieri era clar că maşina mai are puţine şanse de a fi salvată, prin urmare ea a ars complet.
E un caz atât de neobişnuit şi neaşteptat, încât puţini s-ar fi gândit vreodată că aşa poate începe un incendiu. Şi, fapt că poliţiştii au observat maşina şi au intervenit la timp pentru a verifica cine e interior, i-a salvat viaţa şoferului, care era pe cale de intoxicare şi putea să-şi piardă viaţa în maşina sa.
Vezi totul în imaginile de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
19,723
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!