(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru şoferul unui BMW X5, care taie colţul altei maşini chiar în faţa poliţiei în Chişinău

12 Aprilie 2023, 08:54
Redacţia PiataAuto.md
O intrare în intersecţie a unui BMW X5 de pe banda greşită şi o tăiere de colţ a altei maşini, fără a aprinde vreun indicator direcţie, s-a sfârşit repede ieri în Chişinău, întregul moment fiind surprins de camera de bord a unui automobil. Ghinionul şoferului de BMW a fost că totul s-a petrecut chiar în faţa poliţiştilor de patrulare, care l-au tras imediat pe dreapta.
Totul s-a produs la intrarea de pe strada Ion Creangă în intersecţia cu sens giratoriu cu Calea Ieşilor şi Ştefan cel Mare. Acolo sunt trei benzi pentru intrarea în intersecţie, cea din dreapta fiind destinată exclusiv virării la dreapta, accesul pe ea făcându-se în ultimul moment, întrucât anterior banda e dedicată doar transportului public. Şoferul de BMW a dorit să intre pe sensul giratoriu de pe ea, trecând pe banda din mijloc a acestuia, fentând maşina de alături, care avea camera de bord montată.
Însă, poliţistul din faţă l-a observat şi l-a tras pe dreapta de îndată. Nu ştim dacă i-a aplicat o amendă sau două — pentru schimbarea benzii fără asigurare sau şi pentru banda greşită, dar e cert că timpul pierdut în aşteptarea procesului verbal, amenda şi punctele de penalizare au anulat orice economie de timp dorită prin acea manevră din trafic.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
18,319
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!