(VIDEO) Test de anduranţă a unui pick-up chinezesc electric, faţă de unul american uriaş diesel, făcut de un youtuber din SUA

29 Aprilie 2023, 11:22
Redacţia PiataAuto.md
În China există un pick-up electric, care devine tot mai popular în SUA, şi nu din cauză că ar fi foarte practic sau foarte durabil, ci dimpotrivă, pentru că mare atât de bizar şi fragil, încât mulţi youtuberi îl cumpără din curiozitate sau pentru a-l încerca pe propria piele şi a-i afla limitele. Un youtuber renumit pentru teste de anduranţă extreme, care n-a putut distruge anterior din multiple încercări o Toyota Hilux şi a adus mai aproape de distrugere un Mercedes-AMG G63, i-a organizat acum un test de anduranţă şi acest pick-up electric chinezesc.
Pick-up-ul costă puţin peste 2.000 dolari în SUA, dar toată procedura de import mai costă încă aproape 8.000 dolari, aşa că nu e o maşină foarte ieftină pentru ceea ce oferă. Are frâne slabe, scârţâie din toate încheieturile şi pare că se va desface în bucăţi peste o săptămână.
Aşa că încercările au curs gârlă pentru acest pick-up, de la tractare de remorcă, în care a fost pus un excavator, până la încercări de rezistenţă la benă.
S-a încercat trecerea rapidă peste bârne mari de lemn, şi micuţul pick-up a rezistat.
S-a încercat aruncarea în benă a obiectelor grele şi chiar urcarea excavatorului. Apoi s-a umplut bena şi cu pietriş şi sărmanul pick-up şi-a cam aflat limitele.
Însă trecerea peste limite s-a produs odată cu amplasarea unui pietroi uriaş în benă, care l-a cam deformat, iar când a încercat să înainteze, maşinuţa şi-a tăiat o anvelopă, apoi şi-a rupt cu totul şi janta.
Şi, în fine, a venit şi o încercare simbolică alături de un pick-up american uriaş, un monster truck cum mai e numit.
Acesta l-a târât nemilos prin pădure, cântându-i ultimele note de agonie pentru pick-up-ul chinezesc. Un alt episod cu acesta nu va mai fi, cu siguranţă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,665
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!