(VIDEO) Toate generaţiile BMW M3 se întrec între ele pe o pistă de aeroport

8 Aprilie 2023, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
BMW M3 e unul din modelele care şi-au păstrat consecvent filosofia de la începuturi până în zilele noastre, deşi au existat şi devieri, ba chiar şi apariţia lui M4 pentru a delimita versiunile coupe şi cabrio. A mai existat şi o generaţie care a avut motor V8 în loc de unul cu 6 cilindri în linie, dar, când vorbim de 6 generaţii la rând, maşinile au rămas incredibil de aproape de ideea iniţială de dimensiuni compacte şi o plăcere imensă în condus, fapt valabil şi pentru actuala generaţie G80.
Ei bine, toate cele 6 generaţii de BMW M3 au fost puse de britanici alături, într-o întrecere superbă pe o pistă de aeroport. Şi toate sunt fascinante — de la E30, E36 sau E46 până la E92, F80 sau G80. Putem vedea şi cum au evoluat parametrii de putere, de la 200 CP la prima generaţie la 510 CP la cea actuală.
Ei bine, cine putea să învingă? Ar fi fost nefiresc dacă ar fi învins altcineva decât generaţia actuală, nu? Dar e curios cât de aproape sunt celelalte generaţii, sau cât de bine porneşte de la linia de start E46. Într-un cuvânt, e o întrecere frumoasă, pe placul oricărui pasionat de BMW sau pur şi simplu pasionat auto care apreciază modelele construite pentru savoarea condusului.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,155
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!