(VIDEO) Un Nissan Patrol de 3000 CP se duelează cu un Ferrari SF90 şi alte câteva Nissan-uri modificate se întrec între ele

15 Aprilie 2023, 16:18
Redacţia PiataAuto.md
Offroader-ele mari japoneze sunt cele mai apreciate în Orientul Mijlociu, acolo unde zonele nisipoase le fac mai utile şi unde preţul la benzină nu e atât de prohibitiv ca să se exploateze motoare mari, consumatoare de zeci de litri de benzină la sută. Iar adeseori aceste offroader-e japoneze sunt modificate de proprietarii lor până la valori de putere de-a dreptul demenţiale.
În video-ul de mai jos câteva asemenea Nissan-uri Patrol modicitate şi-au încercat forţa între ele. La linia de start s-a alinia şi un exemplar de 1.200 CP şi 1.600 Nm. Iar ulterior a venit şi un Patrol de 3.000 CP şi 3.500 Nm, care are un motor de Nissan GT-R, cu două turbine imense, luate parcă de la nişte motoare navale sau de locomotivă!
Toate au mers impresionant, dar nu neapărat în timpii minimi de acceleraţie, ci în modul nărăvaş în care au pornit de fiecare dată. Acestea pot cu greu să-şi pună puterea pe asfalt, iar aproape fiecare încercare a fost o luptă cu maşina.
La final, Nissan-ul de 3.000 CP s-a ales cu un arbore cardanic rupt. A învins un Ferrari SF90 înainte de asta, însă, cu start timp mişcare. Startul de pe loc n-a mai apucat să fie dat, pentru că Nissan-ul a trebuit să tragă pe dreapta.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
5,207
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!