(VIDEO) Un accident între un camion Volvo şi un Mercedes E-Class de lângă Peresecina a creat ambuteiaje kilometrice aseară

1 Aprilie 2023, 09:29
Redacţia PiataAuto.md
Un accident produs ieri seară pe traseul R6/M2 Chişinău-Orhei, lângă localitatea Peresecina, între un camion Volvo şi un autoturism Mercedes E-Class a blocat aproape în totalitate cele 3 benzi ale traseului, ducând la formarea ambuteiajelor kilometrice din ambele părţi.
Poliţia din Orhei ne-a confirmat că accidentul s-a produs din cauza camionului, care a derapat într-una din serpentinele din această zonă a traseului şi a ajuns pe contrasens. Acolo a avut loc impactul cu Mercedesul, acesta din urmă lovind camionul cu partea sa stângă faţă.
E curios că Mercedesul a lovit camionul după ce acesta deja staţionase şi era cu capul tractor întors spre semiremorcă. Astfel, Mercedesul a lovit camionul în rezervorul din dreapta al acestuia, provocând, din câte se pare, şi scurgeri de carburant. Pompierii au venit la faţa locului pentru a se asigura că nu va izbucni un incendiu. CORECTARE 10:59: Am primit imagini video cu momentul impactului, care arată că, camionul Volvo era în mişcare, în derapare, când s-a produs impactul cu Mercedes, iar şoferul de Mercedes nu avea şanse să evite acest impact.
Poliţia ne-a informat că nici un om nu a avut de suferit şi nu a avut nevoie de transportări la spital. Vezi mai jos un scurt video cu ambuteiajul format aseară în urma accidentului.
0
8,211
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!