(VIDEO) Un pasionat din Japonia a creat un Mercedes SLC 450 clasic, cu motor de Toyota Supra şi frâne de Ferrari

11 Aprilie 2023, 20:32
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori spune că în Japonia cultura auto ia forme excentrice şi incredibile, unii pasionaţi nefiind cu siguranţă limitaţi de preconcepţia de a nu deteriora autenticitatea unor maşini clasice. Ba dimpotrivă, aceştia se aventurează în modificări atât de substanţiale şi profunde, încât schimbă radical şi ireversibil maşina şi nu par să aibă vreo remuşcare pentru asta. Un pasionat din Japonia, spre exemplu, a creat un Mercedes SLC 450 clasic din 1977, pe care l-a echipat cu un motor de Toyota Supra şi i-a pus şi frâne de Ferrari F40 şi F430.
Astfel, acest pasionat a luat ce a considerat el mai bun din Japonia, Germania şi Italia şi le-a contopit pe o maşină. Adoră designul clasic al lui Mercedes SLC, ba chiar a căutat şi jante foarte speciale pe care şi le dorea şi pe care a trebuit să le creeze la comandă pentru că nu existau în dimensiunea dorită de el.
Apoi, motorul de Supra e legendar în felul în care poate fi modificat până la valori de putere cu mult peste cifrele de stoc. Iar maşina a primit, astfel, 400 CP scoşi din motorul de Toyota!
Apropo, SLC-ul e cu volan pe stânga, fiind din cele de colecţie din Japonia, foarte apreciate de colecţionari. Maşina asta era expusă într-un showroom Mercedes ca un exemplar autentic, iar acum, după ce au aflat de modificările făcute, cei din showroom regretă că i-au vândut-o actualului proprietar.
Partea cea mai frumoasă din video e, pe lângă explorarea maşinii, alături de proprietar, protagoniştii ies cu ea la o plimbare nocturnă prin Tokyo. Astfel, maşina se lasă descoperită în sunetul său, pe care-l scoate, dar şi în performanţa dezlănţuită, odată ce intervine turbina de sub capotă şi cei 400 CP se materializează deplin.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,304
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!