Accident astă noapte pe viaductul din Chişinău, o femeie fiind rănită grav la picioare după ce a fost lovită de un VW

19 Mai 2023, 08:46
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs astă noapte pe viaductul din Chişinău, unde o femeie a fost lovită de un VW, ea fiind rănită grav la picioare în urma impactului şi amintind inevitabil de accidentul din februarie, când o altă femeie a rămas fără picioare în timp ce încerca să plaseze triunghiul de avarie la o maşină anterior accidentată. De această dată, femeia rănită nu era şoferiţă, ci pieton, şi traversa neregulamentar strada, în preajmă existând o trecere de pietoni subterană.
Oamenii din jur au încercat să-i acorde primul ajutor femeii rănite, care avea picioarele imobilizate, în special unul din ele, din cauza aparentă a unor fracturi grave. Într-un final, femeia a fost preluată de medici şi transportată de urgenţă la spital şi sperăm că aceştia vor face tot posibilul pentru a-i salva picioarele, cu consecinţe minime.
Iniţial, martorii la accident au avut impresia că şoferul din VW părăsise locul accidentului, lăsând maşina acolo. Însă în scurt timp s-a dovedit că VW-ul era condus de o şoferiţă, care se afla printre cei de la faţa locului, nereacţionând iniţial la întrebările celor din jur care căutau şoferul, din cauza stării de şoc. Ulterior aceasta a fost documentată de poliţie şi şi-a recunoscut fapta. Poliţia ne-a confirmat că ea a fost testată cu etilotestul şi rezultatul a fost nul.
Poliţia a promis furnizarea de noi informaţii în scurt timp. Pe măsură ce vom primi informaţii relevante, vom actualiza ştirea.

UPDATE 09:38: Poliţia ne-a anunţat cu puţin timp în urmă că tânăra, rănită în acest accident, a decedat la spital.
0
18,659
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!