Accident cutremurător produs astă seară pe traseul M3, lângă Băcioi, între un Audi şi un Renault, cu 3 persoane decedate

14 Mai 2023, 20:30
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cutremurător s-a produs astă seară pe traseul M3 dintre Chişinău şi Răzeni, în apropiere de comuna Băcioi. Un impact frontal, între un Audi şi un Renault, a dus la decesul a 3 persoane şi rănirea gravă a altor 3.
Am încercat să aflăm de la poliţie mai multe detalii despre scenariul accidentului, dar deocamdată nici poliţia nu putea furniza detalii despre circumstanţe. Totuşi, am reuşit să vorbim cu unul din martorii accidentului, care ne-a spus că el circula pe traseu, la volanul propriii maşini, cu viteză mai mare, iar Audi l-a depăşit cu puţin timp înainte de accident cu o viteză imensă, ce părea a fi în jurul a 200 km/h. La scurt timp, Audi a făcut o depăşire pe contrasens, pe un drum unde ieşirea pe contrasens e interzisă, întrucât există 4 benzi, câte două pe sens, iar acolo a lovit frontal Renault, un Renault din care abia se mai poate înţelege ce model e.
Martorul ne-a spus că a avut impresia că în Audi a existat cel puţin o persoană decedată, iar în Renault ar fi fost încă 3. Poliţia menţionează totuşi despre 3 decedaţi, dar nu ne-a putut confirma în care maşini se aflau cei decedaţi.
E clar, însă, că e unul din cele mai grave accidente rutiere produse în Moldova de mult timp încoace, cu 3 vieţi pierdute şi încă 3 care luptă la limită pentru supravieţuire pe patul de spital . Vom reveni cu detalii pe măsură ce vom afla noi informaţii.

Sursa foto: Poliţia Republicii Moldova
0
38,601
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!