Incident bizar în Germania, doi bărbaţi fiind electrocutaţi în timp ce se aflau într-un camion la descărcare

11 Mai 2023, 15:47
Redacţia PiataAuto.md
Un incident bizar, care nu se mai prea întâmplă în zilele noastre, s-a produs în Germania, în localitatea Hennef din vestul ţării. Doi bărbaţi, aflaţi într-un camion vechi, au fost electrocutaţi în timp ce descărcau materiale de construcţie din bena camionului pe teritoriul unui club de distracţii.
Poză simbol

Ambii bărbaţi au decedat imediat. Electrocutarea a survenit din cauză că, atunci când a fost deschisă pentru descărcare, bena camionului s-a agăţat de câteva fire electrice, care duceau spre un pilon din apropiere. Firele erau izolate, însă şoferul de camion a încercat să se smuncească din loc, în speranţa că-şi va elibera bena din fire. Aceasta a tăiat însă izolarea unuia din cablurile de tensiune înaltă, iar în consecinţă întreg camionul fost electrocutat, cei doi oameni de la bord nemaiavând vreo şansă să supravieţuiască.
Foto: Imagine de la faţa locului, intervenţia pompierilor

În urma şocului electric, în jurul camionului a izbucnit şi un mic incendiu, pe care pompierii l-au lichidat în scurt timp. Cei doi bărbaţi aveau 57 şi, respectiv, 43 de ani. Autorităţile germane spun că accidentul e consecinţa încălcării instrucţiunilor de siguranţă, de la verificarea vizuală a spaţiului unde un şofer poate ridica bena, până la acţiunile ce ar fi trebuit întreprinse după constatarea contactului iniţial cu firele electrice. Tocmai de asta, asemenea incidente sunt de o raritate absolută în Germania, dar şi în multe alte ţări ale lumii.
0
1,286
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!