Noi informaţii despre accidentul de aseară de lângă Băcioi, cu 3 decedaţi: şoferul din Audi era în stare de ebrietate şi a fost reţinut de poliţie

15 Mai 2023, 09:35
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia a comunicat noi informaţii despre accidentul cutremurător de aseară de lângă Băcioi, în care un Audi şi un Renault s-au lovit frontal după ce, aşa cum menţionam ieri din spusele unui martor, Audi ar fi ieşit pe contrasens la o depăşire cu viteză enormă. Astăzi poliţia a confirmat că şoferul din Audi e cel care se face vinovat de provocarea accidentului, iar acesta era în stare de ebrietate!
Poliţia a mai anunţat că cei 3 pasageri decedaţi se aflau în Renault. E vorba de doi tineri de 24 de ani şi o tânără de 23 de ani. În Renault a supravieţuit doar şoferul, de 24 de ani.
În Audi, pe lângă şofer, se mai aflau încă 2 pasageri, aceştia, împreună cu şoferul din Renault, fiind transportaţi la spital cu traumatisme multiple.
Şoferul din Audi are 33 de ani, iar în urma constatării alcoolemiei, acesta a fost reţinut de poliţie pentru 72 de ore. E extraordinar de grav ce s-a întâmplat, de facto — din cauza acestui şofer beat din Audi au murit 3 tineri de 23-24 de ani, iar alţi 3 oameni luptă pentru supravieţuire! E probabil unul din cele mai grave accidentele provocate de un şofer băut de mulţi ani încoace în Moldova!
0
6,490
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!